Route

Of u nu vanaf de A9 komt uit de richting Amsterdam of vanuit de richting Den Helder u rijdt door tot de rotonde Kooimeer. (de rotonde bij het Shell tankstation en het AZ Stadion. Wanneer u hier bent slaat u af richting het centrum langs het Golden Tulip Motel en de hoge kantoorgebouwen. Eenmaal afgeslagen rijdt u 800 meter rechtdoor tot de rotonde, deze neemt u 2/4 (rechtdoor).

Nadat u de weg rechtdoor vervolgt vanaf de rontonde, buigt u na 1200 meter af naar links de Wageweg op. Aan het einde van deze weg komt u uit bij de “Friesebrug”, hier moet u linksaf slaan richting de binnenstad. Eenmaal linksaf geslagen, ziet u na zo’n 300 meter aan uw linkerhand de Parkeergarage Karpeton. Hier moet u nog in het straatje “de dijk” inslaan om bij de hoofdingang van de Parkeergarage te komen.

Er is in de Parkeergarage Karpeton ruim voldoende parkeergelegenheid! Deze parkeergarage ligt midden in het centrum en op zo’n +/- 200 meter van ons restaurant.
Voor mindervalide mensen zijn in de garage onderop ook een aantal plekken gereserveerd, zodat u ook op drukke dagen of met evenementen gewoon plek heeft.

Restaurant Tapas & Co
Fnidsen 101
1811 NE Alkmaar

tel. 072-520062

info@tapasenco.nl

Dinsdag t/m zondag vanaf 17.00

Scroll naar boven